Openingstijden: De IJskuip is tm februari 2022 GESLOTEN

Over Ons

De IJskuip is het proeflokaal van het ambachtelijke ijs dat we maken van de melk van onze eigen Jersey koeien. Wist je dat ons Kui(p)er-ijs is bekroond tot het lekkerste ijs van Europa? Daar zijn we erg trots op! Kom je proeven of de jury gelijk had? 

Kom proeven

We hebben een uitgebreid scala aan smaken voor je in petto, waarvan ons beroemde Kui(p)erijs toch vaak favoriet is! Maar probeer ook eens ons chocolade-, stroopwafel, bloedsinaasappel of boer’n jongs ijs. We bereiden het allemaal met verse melk van onze eigen Jersey koeien. En dat proef je!

(Kinder)feestjes

Op zoek naar een originele plek voor het geven van een (kinder)feestje? Kom gezellig ijs maken bij De IJskuip! Boer Erik geeft je graag een rondleiding door de koeienstal en onze ijssalon. Tijdens deze rondleiding krijg je uitleg over de ingrediënten, de werking ervan en de bereidingswijze van ons ambachtelijke ijs. We leren je de fijne kneepjes van het vak en uiteraard mag je je eigen creatie lekker opeten!


Erve Kuiper

Naast ons proeflokaal kun je nog veel meer leuke dingen doen op Erve Kuiper! Laat boer Erik je alles vertellen over het boerderijleven, neem een kijkje bij onze dieren of leef je uit in onze speeltuin. Erve Kuiper is de perfecte plek voor een dagje uit met familie of vrienden!

In de supermarkt

Ons ijs is nu ook verkrijgbaar in de supermarkt! Onder naam Kuupke vind je 3 smaken in geselecteerde supermarkten in Overijssel. Zo kun je ook thuis genieten van ambachtelijk ijs gemaakt van Jersey melk. En wie wil dat nu niet? Kijk hier waar jij Kuupke kunt vinden.