OPEN di-zo:10.00-20.00 uur. MAANDAG GESLOTEN .

Over Ons

De IJskuip is het proeflokaal van het ambachtelijke ijs dat we maken van de melk van onze eigen Jersey koeien. Wist je dat ons Kui(p)er-ijs is bekroond tot het lekkerste ijs van Europa? Daar zijn we erg trots op! Kom je proeven of de jury gelijk had? 

Kom proeven

We hebben een uitgebreid scala aan smaken voor je in petto, waarvan ons beroemde Kui(p)erijs toch vaak favoriet is! Maar probeer ook eens ons chocolade-, stroopwafel, bloedsinaasappel of boer’n jongs ijs. We bereiden het allemaal met verse melk van onze eigen Jersey koeien. En dat proef je!

Feestjes

Op zoek naar een originele plek voor het geven van een feestje (overdag)/familiedag? Altijd al willen weten wat een boer nu allemaal doet op de boerderij??? Boer Erik geeft je graag een rondleiding door de koeienstal.

Ook kan men uitleg krijgen over de Mono-Mestvergister. Deze maakt nl. gas uit de poep van de koeien.


Erve Kuiper

Naast onze ijssalon kun je nog veel meer leuke dingen doen op Erve Kuiper! Laat boer Erik je alles vertellen over het boerderijleven, neem een kijkje bij onze dieren of leef je uit in onze speeltuin. Erve Kuiper is de perfecte plek voor een dagje uit met familie of vrienden!